Vanaf 1 april is het weer mogelijk en wenselijk om via de KNLTB Clubapp je speeltijd te reserveren.

Omdat de receptie van Club Pellikaan gesloten is kun je via de gang naast het zwembad toegang krijgen tot onze banen. Bij de ingang van het park kan gevraagd worden naar je reservering. Toon je gemaakte reservering in de KNLTB Club app. Deze dient als toegangsbewijs.

 1. Het reserveringssysteem via KNLTB ClubApp is nu beschikbaar. Je kunt 6 dagen van tevoren boeken. Je kunt alleen via deze App reserveren.

 2. De KNLTB ClubApp is te downloaden via de App Store of Play Store.
  Download de KNLTB ClubApp voor iOS
  (N.B. IOS 12 of hoger is vereist. Mac: macOS 11 of nieuwer én Apple M1-chip. De iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, eerste iPad mini en iPad 4 worden niet meer geupdate)
  Download de KNLTB ClubApp voor Android
  Zodra je de app hebt gedownload, tik je in het zoekveld stobblek en L.T.V. Stobblek komt in beeld, selecteer dat.

 3. Inloggen
  Nadat je onze vereniging L.T.V. Stobblek hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op het KNLTB pasje. (Vraag het anders op bij de secretaris). Je wachtwoord kun je zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. 

 4. Baan reserveren
  Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering. Via de mail krijg jij en de speler(s) waar je mee gaat spelen een bevestiging van de reservering.

 5. Speeltijden zijn Maandag t/m Donderdag van 09.00u tot 21.00u, Vrijdag van 9.00u tot 18.00u en, Zaterdag en Zondag van 09.00u tot 15.00u.
  Ziek of verkouden? Dan mag je niet tennissen. Houd overal 1.5 meter afstand.