LTV Stobblek op zoek naar nieuwe leden

Onze snelgroeiende club kan nog enkele leden gebruiken.  We huren 3 verlichte buitenbanen bij de Pellikaan Health en Racket Club. De club is opgericht in 1969 en in 2009 hebben we uitbundig het 40 jarig jubileum gevierd.

Pellikaan Health en Racket Club aan de Rueckertbaan te Tilburg (bij de RKTVV-voetbalvelden) is gedurende de laatste 25 jaar een prima gastheer voor tennisvereniging Stobblek.

Op welke doelgroep richten wij ons.

Laten we voorop stellen dat in principe iedereen als lid welkom is. Maar onze vereniging bestaat uit wat oudere tennissers. Wel zijn deze leden nog erg actief. Er wordt nog volop competitie gespeeld en er worden jaarlijks leuke activiteiten georganiseerd.

Je zou kunnen zeggen dat vooral de 30-plusser onze doelgroep is.

Wat kunnen we u als toekomstig lid bieden?

  1. Een schitterend tennispark. Het is prachtig, beschut gelegen, en is met veel groen (oa. veel bomen) omgeven. En er wordt nog tennis gespeeld op echt gravel.
  2. We beschikken over een uitstekend uitgeruste horecavoorziening. Er is een uitgebreide menukaart en alle denkbare drankjes zijn er te koop. Er is een prachtig buitenterras met comfortabel meubilair, grote parasollen en zelfs loungebanken. In de zomer kun je na je tennispartijtje, in of uit de zon, beschut voor de wind, met een drankje en/of hapje, heerlijk nagenieten.
  3. Je bent bij Stobblek lid, maar wat de horeca betreft ook echt gast. Je hoeft bij Stobblek geen bardiensten te draaien.
  4. Er zijn veel mogelijkheden om te tennissen. We kennen mede door de goede mix van dag- en avondtennissers tot op heden nauwelijks of geen wachttijden bij het afhangen voor een baan.
  5. Speel je graag competitie. Ook dan ben je bij Stobblek aan het goede adres. Er is nog volop ruimte om competitie te spelen.
  6. Iedere zomer worden er verschillende interne toernooitjes georganiseerd. Uiteraard een openings- en een sluitingstoernooi en een jaarlijks thematoernooi. We denken met veel plezier terug aan o.a. “een Belgische, een Spaanse en een Italiaanse tennisdag”.
  7. Bij Stobblek tel je ook mee als nieuw lid. We laten je niet aan je lot over. Maar proberen er alles aan te doen om je goed in de vereniging te laten integreren. Als je dit wenst brengen we je bijvoorbeeld in contact met de andere nieuwe leden en/of we kijken of we je in bestaande tennisgroepjes kunnen plaatsen.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk en prima om zelf je weg te zoeken, of met je vaste tennismaatjes lid te worden en zo vaak je wilt met hen te tennissen en/of competitie te gaan spelen.

Zoals hiervóór aangegeven zijn er voldoende mogelijkheden om bij Stobblek op een plezierige manier al je tenniswensen in te vullen.

Om een inschrijfformulier te printen klik hier